Bozsik U11 összefoglaló

Bozsik U11 összefoglaló

Tóth Gyula értékelése:

Vasárnap szemerkélő esőben kezdődött a Budai II László Stadionban az U11 csapatunk egyik részének -2008 január 01 után született játékosainknak – rendezett Bozsik kupa.
Mivel egy időben ez a korosztályunk több helyen is részt vett a városban más- más kupán , így létszámban éppen meg volt a csapatunk. A részt vevő gyerek a mai napon a következők voltak: 
Boda Botond István, Szenteszki Gábor, Vu Quang Minh, Kocsis Zsolt, Dian Kristóf Noel, Sikli Zsombor Márk, Koleszár Péter.
Az első mérkőzés kezdetére a szemerkélő eső teljesen elállt, így azért jobb volt a kicsiknek a pályán játszani, és valóban az első mérkőzésen játszottak is a srácok. Remek szereléseket, szép összjátékot, támadás építéseket- vezetékeket láthattunk, és támadások végén kapura lövéseket. Kapusunknak nem sok dolga volt, bár rosszul kiadott labdából egy gólos vezetésünknél még egyenlíteni tudott a Szt. Pál Akadémia csapata, mégis minden túlzás nélkül csak az volt a kérdés csapatunk még az egyenlítést követően hányszor tudja megzörgetni az akadémiai csapat hálóját. Végül már csak egyszer, de a régi dogma igaz volt most is: “… csak egy góllal rúgj többet az ellenfél által rúgott góloknál, mert az is elég a győzelemhez….”
Természetesen a győzelem a gyerek lelkének esik mindig jól, az edzőknek sokkal fontosabb , hogy az edzéseken gyakorolt dolgokat lássuk vissza. Öröm volt látni, hogy futballoztak – valóban Futballoztak a gyerekek. A két gólszerző: Dian Kristóf Noel, Sikli Zsombor Márk.
A második mérkőzésre egy meccses pihenőt követően került sor.
Az Asi III. Csapatával szemben fordulatos mérkőzésen egy gólos vereséget szenvedtünk. A két gólunkat , Dian Kristóf Noel és Vu Quang Minh szerezték. Itt is remek támadásokat vezettek a srácok, a védekezésre sokkal kevesebb figyelmet fordítottak, többször Szenteszki szerelései mentettek utolsó pillanatokban , illetve Boda Botondnak adódott több alkalma bemutatni , hogy remek kis kapus válhat belőle.
A szervezés folyamatos változtatásának következtében három mérkőzést egymás után játszottunk le, így a következő mérkőzésen már a vége felé jelentkeztek a fáradság jelei .
Egy gólos vereséget szenvedtünk az Asi I csapata ellenében. Gólszerzőink: 
Koleszár Péter, és Sikli Zsombor Márk.
Ezen a mérkőzésen is az előre játékot nagyon szépen vitték végig a gyerekek, szinte minden akcióból kapura lövés lett a záró jelenet. A fáradság jelei a visszazárások védekezéseknél látszott. Boda hatalmas védéseivel tartotta a szoros eredményt segítségére sokszor csak Szenteszki volt akire 1:3 ban vezették több alkalommal is a labdát az ellenfelek és még így is azért tudott szerelni is. Szerelései után remekül megjátszotta a labdát.
Az utolsó mérkőzésre már teljesen elfáradtak a gyerekek ennek tudható be, hogy semmivel sem jobb UFC csapata  három gólos külünbségű győzelmet aratott ellenünk.
Két gólunkat: Vu Quang Minh és Dian Kristóf Noel szerezte. A gyerekek becsülettel fociztak ezen a mérkőzésen is. Támadásaink itt is jobbak voltak , mint a védekezésünk.
Az előző mérkőzéseinkhez hasonlóan Szenteszki és Boda védekezett sokszor illetve Dian nagyon lelkesen többször visszazárt. 
Mindenképpen dicséret illeti a gyerekeket mert a támadásokban minden mérkőzésen nagyon szépen felépített több passzos játékot mutattak be, a védekezésünk hátrányára , bár a visszazárásoknál látszott , hogy egyre fáradtabbak a fiúk hiszen csere nélkül három mérkőzést is játszottak és minden mérkőzésen két gólokat rúgtak.
Gratulálok a srácoknak!!!!!
Eredményeink:
Testvériség SE- Szt. Pál Akadémia 2-1
Testvériség SE- ASI III 2-3
Testvériség SE- ASI I 2-3 
Testvériség SE – UFC 2-5