MLSZ U14 Közép- Kelet csoport TESTVÉRISÉG SE – CEGLÉDI VSE 3-2

BAJNOKI MÉRKŐZÉS 
GYŐZELEM EGY IZGALMAS MÉRKŐZÉSEN A CEGLÉDI VSE ELLEN 
MLSZ U14 Közép- Kelet csoport
TESTVÉRISÉG SE – CEGLÉDI VSE 3-2 (1-1)
Szögletarány: 2-4 (1-1) Kapura lövési arány: 8-7 (4-3)
Gólszerzőink: Sinorovits, Kósa, Gugyella.
Pályára lépő játékosaink: 
Szilágyi, Leier M., Sinorovits, Boda, Simkó, Szécsi, Galó, Gugyella, Kodány, Kósa, Szombati, valamint, Kecskés, Pusztai, Simon, Szulyovszky, Pollák, Mátyás, Davcsó.

A mérkőzés két azonos képességű csapat játékát hozta, a pillanatnyi tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül. Az első percektől bátran , támadólag léptünk fel, és mivel ellenfelünk is próbált győzelemre törekvően játszani, így elég lendületes iramot diktált a két csapat. A 15. percben egy sarok rúgást követő kombináció végén a 17-18 méterre lekészített labdát SINOROVITS bombázta a jobb felső sarokba. 1-0. A 25. percben tovább növelhettük volna vezetésünket, ezúttal egy szabadrúgás kombináció kivitelezése végén KÓSA hibázta el a ziccert. Voltak még lehetőségeink, de ezek sajnos kimaradtak. A 35. percben körülményeskedett Sinorovits, az elvesztett labdával a vendégek csatára kilépett védőink mellől és a kifutó kapusunk fölött elegánsan a kapunkba emelte a labdát. 1-1. A szünetben néhány dolgot átbeszéltünk, és ekkor is látszott a srácokon az elszántság. A második félidőt nagyon jól kezdtük. A 43. percben SZOMBATI kiválóan ugratta ki a nagyon jó ütemben mélységbe beinduló KÓSÁT, aki higgadtan a kapujából kilépő ceglédi kapus mellett a hálóba lőtt. 2-1. Bátor támadó játék jellemezte a csapatunkat továbbra is, egy újabb szép akció végén Szécsi lőtt a vendégek kapujának előterébe jobb oldalról laposan egy labdát , melyre többen is érkeztek, de végül GUGYELLA gurított az üres kapuba. 3-1. Már – már megnyugtató előnyünket a mérkőzés végére kicsit kockáztattuk. Egy figyelmetlenségünket a vendég csapat góllal büntette, -3-2- a 68. percben, így az utolsó 12 perc még fokozott az eddigi izgalmakon is. Egy gyors kontra támadás végén még mi is gólt lőhettünk volna, amikor PUSZTAI nyargalt el a jobb oldalon, élesen középre adott labdáját a kiválóan érkező KECSKÉS centikkel lőtte a jobb kapuvas mellé. Végül már újabb gól nem esett, így egy gólos győzelemmel , megérdemelt győzelemmel zártuk a mérkőzést. 
Gratulálok a fiúnak a mai teljesítményhez, egyénileg több játékosunk kiváló teljesítményén kívül, csapatként is remekül funkcionáltunk a mai napon. Rögzített helyzeteknél védekezésben és támadásban is alkalmazták a srácok a begyakorolt figurákat a feladatokat végrehajtották. Ma végre nem egy gólt lőttünk és ezeken kívül is dolgoztunk ki helyzeteket.