Testvériség SE U-12

Testvériség SE U-12
 
2018.10.20 Bozsik Torna
 
Szombati Márk értékelése:
 
Először azzal kezdeném ,hogy az előző Bozsik tornán(Október 7.) való szereplésünket szerettem volna ha mindenki elfelejti a csapatból és kijavítani azt , mert az eredménytől függetlenül nagyon nem tetszett a játékunk, amiben ugyanúgy én is hibás voltam.
De ez egy jó “pofon” volt mindenkinek és úgy éreztem a mostani tornán,hogy fel álltunk a “pofon”-ból és azt láttam a csapaton,hogy igen amiket tanultunk azokat visszaláttam és hasznosítani is tudtuk. 
Mivel javarészt 1 évvel idősebbek ellen kellett játszanunk így nehéz dolgunk volt az ellenfelek ellen , de helyt álltunk és játékban is meg tudtuk mutatni a mi arcunkat és a mi focinkat. Külön kiemelném, hogy nem adtuk meg magunkat az ellenfélnek és nem adtuk fel, jó volt látni az akarást bennük.
 
3 vereséggel és 1 győzelemmel zártuk a tornát ,de úgy gondolom,hogy emelt fővel és jó kedvvel mehettek haza a srácok a tornáról.Elégedett voltam a teljesítményükkel,ugyanakkor pedig vannak olyan dolgok amiket gyakorolni és javítani kell, de biztos vagyok benne , hogy törekedni fognak rá egytől-egyig ,hogy fejlődjenek.A tornán a csapat legjobbja egy szem kapusunk Czidor Ákos volt. Sok helyzetben mentette meg a csapatot a góltól és nagyon jól érezte az 1 az 1 elleni párharcot a csatárokkal szemben. Gratula Áki !
 
Hajrá Tesi ! Hajrá U-12 !