U17 4 nap – 4 mérkőzés 

4 nap – 4 mérkőzés 
Kanyó Viktor vezetőedző értékelése:
 
U17-es korosztályunk 2 bajnokságban is indul a megfelelő versenyeztetés miatt (MLSZ és BLSZ). Elmaradt fordulók pótlására került sor az őszi szünetben, így jött össze ez a hosszabb mérkőzés sorozat. 
Szombaton, kora reggel Tiszakécskére látogattunk, ahol modern körülmények vártak minket. A mérkőzést kissé feszülten kezdte a csapat, annak ellenére, hogy az ellenfél játékosai nem helyeztek ránk nyomást. A mérkőzés első fele kiegyenlített játékot hozott. Sajnos egy egyéni hibából vezetéshez jutottak a kécskeiek. Erre reagálva, a középpálya és a támadó sor gyors átszervezése után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és helyzetek alakítottunk ki. Jött is az egyenlítő gól, Nyitrai Bence, jókor jó helyen volt! Viszont jött egy újabb óriási egyéni hiba, ami után ismét az ellenfél vezetett. Félidő 2:1. Cserék és némi frissítés után a második félidő eleje sem úgy sikerült, ahogy elterveztük 3:1. Innentől viszont magukhoz tértek a játékosok és teljes mértékben átvettük a mérkőzés irányítását. Ennek köszönhető a két nagyszerű gól is, amit szereztünk, ezzel egyenlítve 3:3! Ismét Nyitrai Bence volt eredményes előbb majd utóbb Benyó Bence. Az ellenfél látva a fölényünket, kontrákra rendezkedett be. Egy jól sikerült támadás után ismét magukhoz ragadták a vezetést. 4:3. Nem adták fel a fiúk és oldalszabadrúgásból Török Ákos nagyszerűen készítette le a labdát, melyből Molnár Marcell volt eredményes, kialakítva a végeredményt. 
 
Tiszakécske- Testvériség SE U17 4:4 
 
 
Vasárnap fogadtuk hazai pályán a CSHC együttesét. Sokan az előző nap miatt csak félidőt tudtak játszani, így 7 csere is ült a kispadunkon és a csapat sem a megszokott felállásban lépett pályára. Az ellenfelünk szerezte meg a vezetést, két egyéni hibát követően a csatár 2 méterről passzolhatta be a labdát a kapunkba. Ez ébresztőként hatott az addig igen álmosan játszó csapatunkra. Először mezőnyfölényt alakítottunk ki, ami a rengeteg futásnak volt köszönhető, főleg a középpályánk részről. Rózsa Ferenc a mezőny egyik legjobbjaként szerepelt. Az első félidő végére fordítottunk az álláson Lukácsi Kristóf két góljával 2:1. A félidei cserék egy egészen más mérkőzést alakítottak ki és esélyt sem adtak az ellenfelünknek mezőnyben, emellett sorra jöttek a gólok. Molnár Marcell, Ambrózi Manó és Lukácsi Kristóf voltak eredményesek. 
 
Testvériség SE U17 – CSHC 94 SE 5:2 
 
Hétfőn újabb bajnoki mérkőzés keretein belül, Környe csapatát fogadtuk. Ezen a mérkőzésen jött ki játékosaimon a fáradtság. A játék sebessége és minősége nem a tőlünk megszokott volt. Viszont becsülettel próbálkoztak és mindent megtettek annak érdekében, hogy pozitív szájízzel hagyhassák el a játékteret. Az első félidőben egy távolabbi lövés és egy pontrúgás után Török Ákos volt, kétszer is eredményes. Félidő 2:0. A második félidő elején egy védelmi hibát követően szépített az ellenfelünk. Ám jött Molnár Marcell és ismét két gólosra növelte előnyünket. A hajrában még talált egy gólt ellenfelünk de a végére mind a két csapat elfáradt. 
 
Testvériség SE U17 – Környe 3:2
 
Kedden, utolsó állomásához érkezett 4 napos meccs sorozatunk. Hazai pályán a Csep-gól csapata ellen. Egészen érdekesen alakult a mérkőzés. Már a hatodik percben emberhátrányba kerültünk. Két sárga lapos figyelmeztetés után Török Ákos került a lelátóra. Ezt a tényt, kiválóan reagálta le a csapat és rengeteg plusz energiát mozgósítva tartotta kézben a mérkőzés alakulását. Higgadtan és magabiztosan futballoztak. Élmény volt nézni, ahogy folyt a labda lábról-lábra játékszervezésben és támadásvezetések során. Védekezésben, pedig mindenki erején felül teljesített. A vezetést ezek ellenére az ellenfél szerezte meg, egy beadásba Gáspár László tette bele a fejét rosszul, a labda a hálóban kötött ki. Még ez sem szegte kedvét a fiúknak mentek tovább. A mérkőzés 55. percében újabb kiállítás, ami már teljesen jogos volt, az ellenfél játékosa második durvaságát követte el. Birtokoltuk a labdát, helyzeteket alakítottunk ki, de a gól valahogy nem akart jönni. Egy szöglet rúgás után, az ellenfél játékosa rosszul találta el a labdát, így egyenlítettünk. Majd az utolsó negyedében a mérkőzésnek 4-5 tiszta ziccerünk is adódott, sajnos hol a kapufa hol a kapus mentett bravúrral, így maradt az 1:1-es eldöntetlen végeredmény.
 
Testvériség SE U17 – Csep-Gól 1:1 
 
Mentes a vírusoktól. www.avast.com